Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Base4 Demo

In deze demo tonen wij slechts een voorbeeld. U zult zien hoe eenvoudig de layout werkt. Alle configuraties voor de eindklant zullen altijd op maat zijn en verschillen sterk van elkaar. De gegevens in deze demo zullen elk uur ververst worden, dus u kunt alles volledig testen.

Hieronder vindt u kort uitleg over de verschillende onderdelen die in de demo geactiveerd zijn.

 

gebruikersnaam: demo

wachtwoord: demo

demo nu starten

 

Producten en projecten

Beheer je voorraad of portfolio

Een onbeperkte hoeveelheid van alle soorten producten kunnen hier worden beheerd. Zelfs een mix van huizen, voertuigen, aanstekers en frisdrank is geen probleem. En dit allemaal met hun eigen specificaties en voorraad. Prijzen (eventueel voor een webshop) zijn in te stellen per klant(groep), per land of eventueel specifiek voor een klant. tevens kunnen hier verzend en betaalmethodes worden beheert, geheel door de eindklant zelf.

CMS

Eenvoudig zelf pagina`s maken

Bouw de volledige website op door enkele pagina`s te maken en deze in te vullen. Dit kan elke reseller doen voor een klant, waarna de klant zijn website verder naar wens kan aanpassen. Het toevoegen van formulieren, slideshows, Youtube video`s en nog veel meer. Zelf een webshop bouwen is ook geen probleem, voeg zelf een winkelmandje en het bestelproces toe en klaar is kees! Er moeten vervolgens wel nog wat producten aangemaakt worden om te verkopen...

Facturen

Zelf maken en e-mailen

Binnen dit onderdeel kunnen geheel zelf facturen opgesteld worden, met automatische herhaling, automatische nummering, invoegen van producten en diensten en importeren en combineren van eerder gemaakte orders of bestellingen. Elke factuur kan direct naar een klant verzonden worden per e-mail, of kan afgedrukt worden, allemaal in een eigen huisstijl of op eigen briefpapier. Optioneel kunnen betalingen bijgehouden worden, waarbij het tevens mogelijk is om direct in de e-mail naar de klant een link te sturen waar deze klant kan betalen met iDeal, Creditcard of een van de tientallen andere manieren.