Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Base4 eigenschappen

Werken met het Base4 systeem is heel eenvoudig. Toch zijn alle features aanwezig die je van een moderne webapplicatie mag verwachten.

Updates

Onbeperkte updates worden geheel kosteloos ter beschikking gesteld.

Dit betekend dat je altijd kunt beschikken over de laatste features en benodigde security fixes waardoor je altijd zonder zorgen kunt doorwerken. 

Templates

Overal kosteloos beschikbaar.

Maar ook eenvoudig op maat te maken. Dit niet enkel voor alle website templates, maar ook de factuur, nieuwsbrief, product export, klantenlijst e.v.a. templates die op maat zijn aan te passen, maar waar overal gratis varianten van beschikbaar zijn.

Maatwerk

Alle mogelijkheden zonder eigen programmeurs.

Natuurlijk kan dit ook geheel zelf gedaan worden, maar wat is er nu eenvoudiger om u te laten adviseren door professionals en enkel de kosten door te berekenen aan de eindklant, geheel zorgeloos!

Snel en eenvoudig - geen technische kennis nodig - directe support

Content

Een onbeperkt aantal pagina`s.

Beheer een onbeperkte hoeveelheid content en structureer deze geheel naar eigen voorkeur. Het aantal producten, afbeeldingen, teksten en gebruikers wordt niet beperkt door enige limieten.

Webhosting

Zorgeloos altijd in de cloud.

Doordat de installatie van het systeem in de cloud staat heeft u geen kosten voor het beheer van eigen servers of een eigen infrastructuur. Het gehele cloud platform is inbegrepen in de licentie, dus geen onverwachte kosten of langdurige storingen.

24/7 Service

Altijd de zekerheid die je verwacht.

Afhankelijk van de overeenkomst staan wij 24/7 voor u klaar en helpen wij u indien gewenst meerdere uren per week met uw klanten. Als reseller heeft u slechts een enkele SLA overeenkomst met ons om al uw klanten optimaal te kunnen helpen in geval van nood. U hoeft dus niet per klant een aparte SLA af te sluiten.